Inhoudsopgave

  Inleiding

  Maak je gebruik van een GPS-tracker? Of je nu jouw voertuig, geliefden of zelfs jouw huisdier in de gaten houdt, het is essentieel om de juiste simkaart voor je GPS-tracker te kiezen. Maar wat is de beste keuze? Laten we dat uitzoeken!

  1. Wat is een Simkaart voor een GPS-Tracker en wat doet het precies?

  Simkaarten zijn het kloppend hart van elke GPS-tracker. Ze zorgen ervoor dat jouw GPS-tracker met het netwerk kan communiceren en zijn positie kan doorgeven. Aan de andere kant maakt een simkaart het ook mogelijk dat je via jouw mobiele telefoon commando’s naar de GPS-tracker kan sturen om op deze manier op afstand jouw GPS-tracker te beheren (denk bijvoorbeeld aan op afstand instellen van de frequentie waarop de GPS-tracker zijn locatie door moet sturen, of op afstand uitzetten van de GPS-tracker). Dit wordt allemaal mede mogelijk gemaakt door een simkaart. Maar niet alle simkaarten zijn even gelijk.

  2. Abonnement gebaseerde Simkaarten versus prepaid Simkaarten

  Hieronder leggen wij uit de twee primaire soorten simkaarten die je kunt kiezen voor jouw GPS-tracker.

  2.1. Wat is een abonnement Simkaart?

  Een abonnement simkaart werkt op basis van een vast maandelijks bedrag dat je betaalt voor de diensten. In ruil daarvoor krijg je een vaste hoeveelheid data, belminuten en sms’jes.

  2.2. Wat is een prepaid Simkaart?

  Met een prepaid simkaart betaal je vooraf voor een bepaalde hoeveelheid data, belminuten en sms’jes. Als deze op zijn, moet je de simkaart opnieuw opladen om gebruik blijven kunnen maken van de simkaart. Zonder beltegoed doet de simkaart namelijk niets en zal jouw GPS-tracker dan ook simpelweg niet werken (zijn locatie gegevens verzenden).

  2.3. De Grote Vergelijking

  Bij het vergelijken van deze twee opties valt één ding op: met een abonnement heb je meer zekerheid en gemak, terwijl een prepaid simkaart soms goedkoper maar minder voorspelbaar en betrouwbaar is, want zodra de beltegoed op is, dan stopt ook de werking van je GPS-tracker en dat is juist iets wat je nooit wilt bij een GPS-tracker.

  3. Onze Speciale SIM-Kaarten: Uw Uitstekende Keuze voor uw GPS-Tracker

  Dus, wat als je het beste van beide werelden kon krijgen? Namelijk de zekerheid en het gemak dat jouw simkaart het altijd doet (niet uitvalt) en tegelijkertijd geen dure abonnement waar je lange tijd aan vast zit. Om dit te realiseren hebben wij dan ook ons eigen speciale simkaart voor GPS-trackers ontwikkeld zodat je van beide aspecten kan profiteren! Goedkope simkaart met alle zekerheden en voordelen die je nodig hebt bij een GPS tracker.

  3.1. Introductie van onze Simkaarten

  Onze speciale simkaarten werken wereldwijd in meer dan 150 landen in diverse continenten, ondersteunen alle radiofrequenties zoals 2G, 3G, 4G/LTE-M en NB-IoT en dit voor een laag vast maandelijkse bedrag.

  3.2. De Voordelen van onze speciale simkaarten

  Met onze speciale simkaarten betaal je een laag vast maandelijks bedrag voor onbeperkt gebruik van jouw GPS-tracker wereldwijd. Zeg maar dag tegen data limieten en extra kosten voor het gebruik van uw tracker over de grens in het buitenland! Daarnaast hoef je ook geen zorgen te maken over de netwerkdekkingen in Nederland maar ook in het buitenland, want zodra de netwerkdekking slecht wordt of helemaal wegvalt, dan gaat onze simkaart automatisch op zoek naar een sterkere netwerkdekking en maakt daarmee verbinding. Zo blijft jouw GPS-tracker altijd online.

  4. Waarom onze speciale SIM-Kaarten de neste keuze zijn

  Onze simkaart voor GPS-tracker biedt ongeëvenaarde voordelen in vergelijking met standaard prepaid simkaarten. Hieronder leggen wij dit graag uit.

  4.1. De Voordelen in Detail

  Vast laag maandtarief, wereldwijde dekking, ondersteuning voor alle radiofrequenties: deze kenmerken maken onze simkaart tot de ideale keuze voor uw GPS-tracker. Geen enkel prepaid simkaart maar ook een abonnement simkaart kan dit aanbieden!

  4.2. Gemak en Gemoedsrust

  Met onze simkaart hoef je nooit meer zorgen te maken over het opladen van jouw prepaid simkaart of over onverwachte kosten (bij gebruik van uw GPS-tracker in het buitenland bijvoorbeeld). Comfort en gemoedsrust, in één simkaart!

  5. Veelgestelde Vragen

  Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over onze speciale SIM-kaarten.

  Werkt de simkaart in elk land?

  Onze simkaarten werken in meer dan 150 landen wereldwijd! Dus waar jij of jouw GPS tracker heen gaat, met onze simkaart ben je gerustgesteld van een stabiele verbinding.

  Werkt de simkaart in mijn GPS-tracker?

  Ja, onze simkaarten zijn compatibel met alle gangbare GPS-trackers.

  Kan ik mijn simkaart ook in andere apparaten gebruiken?

  Alhoewel onze simkaarten ook in andere apparaten gebruikt kunnen worden, raden wij dit ten strengste af omdat onze simkaarten special ontwikkeld zijn voor de GPS-trackers en de hierbij behorende specificatie. Het gebruik van onze simkaarten in andere apparaten kan leiden tot blokkade van de simkaart waardoor deze niet meer in je GPS-tracker gebruikt kan worden.

  Hoe kan ik mijn simkaart instellen?

  We bieden gedetailleerde instructies in onze handleiding die je standaard mee krijgt van ons. Mocht je onverhoopt toch niet uitkomen en alsnog vragen hebben dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

  Zijn er verborgen kosten?

  Nee, wij hebben geen verborgen kosten. Je betaalt alleen het vaste maandtarief.

  6. Conclusie

  Een goede simkaart voor GPS-tracker kan een wereld van verschil maken. Ontdek vandaag nog onze speciale simkaarten en ervaar het verschil zelf!

  Ontdek het gemak en de gemoedsrust van onze speciale simkaarten voor GPS-trackers vandaag nog!